De bevalling

Vanaf 37 weken mag je onder onze begeleiding bevallen. De normale termijn om te bevallen ligt tussen de 37 en 42 weken. Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft dit op haar eigen manier. Hoe de bevalling bij jou gaat en hoe jij je voelt, kan niemand je vertellen. Wij kunnen je wel vertellen wat er tijdens de bevalling zou kunnen gaan gebeuren en je hierop voorbereiden. Ook kunnen jij en je partner jezelf hierop voorbereiden door het volgen van een cursus en het bezoeken van een voorlichtingsavond. Daarnaast kunnen folders en boeken je een stap verder helpen in jouw voorbereiding. Of breng een bezoekje aan deverloskundige.nl.

Tussen de 34e-36e week geven wij je advies wanneer je ons moet bellen en wat je klaar moet hebben voor de bevalling. Wij zullen dan eenmalig een huisbezoek afleggen bij jou thuis, zodat je alle vragen over de aanstaande bevalling en kraamtijd kan stellen.

 

Handige boeken en  apps

Om je goed voor te bereiden op jouw bevalling, zijn er ook allerlei boeken en apps die je kunt lezen. Daarnaast heb je tegenwoordig ook ontzettend veel leuke, handige en praktische apps die jou kunnen helpen. Wij zetten er een paar op een rijtje:


 

filed under: